En personlig betraktelse

Jag, Gunnar Ottosson, har blivit tillsagd att blogga. Jag är 57 år och har aldrig bloggat och inte heller läst någon sådan i alla fall inte medvetet. Vad är då en blogg frågar jag den 30-åriga mediakillen som kom med förslaget. Han svarar att du har mycket att berätta och gör intressanta resor, målar bilder, tillverkar färg och tänker själv. Han säger att jag är en intressant person? Hrm…. jag blir misstänksam men också lockad av att göra något som jag aldrig har gjort tidigare. – Jag kan prova säger jag, jag provar och så får vi se om jag tycker det är kul om någon läser vad jag skriver. Ja, vi provar.

20160731_110557

I min blogg vill jag berätta personligt om mina erfarenheter, möten med människor i min verksamhet. Ja verksamhet är ofta i mitt fall samma sak som fritid. Visst jag har blivit bättre på att skilja på arbete och fritid men jag har aldrig räknat timmar på någon av dessa begrepp.

 

Site Footer